Media Rant Gets Ripped Apart i 2 kommentarer

canada goose dunjakke En crotchety mann tok til Facebook torsdag ettermiddag for klage p ’tilstanden av media’ i dag, kranglet moderne journalistikk har forlatt reell rapportering til fordel for clickbait overskrifter og ubemannede listicles bare ment skaffe trafikk. canada goose dunjakke

canada goose jakke oslo Rant ville ikke vre veldig interessant, hvis det ikke var mannen som skrev det: Mike Hudack, produktleder p Facebook. Facebook, hvis du husker, er den super populre nettsiden som belnner clickbait han s lammer. canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk ekte Selv om hans rant er rettet mer rett og slett p Ezra Kleins nye venture, Vox, og denne artikkelen om vask jeans, inkluderte Hudack ogs potshots p BuzzFeed, CNN, Fox News, MSNBC, ‘Meet Canada Goose utlp montreal pressen ‘og ja, The Huffington Post i hans screed. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge forhandler Du kan lese hele argumentet her: canada goose norge forhandler

canada goose importr norge Men her er saken: Det er ikke vanskelig fortelle hvem som har makt til fikse moderne journalistikk! Hudack har direkte tilgang til ham. Det canada goose outlet er sjefen hans, Mark Zuckerberg. canada goose importr norge

Det frste poenget gjre er at selvsagt, god, dyp rapportering finnes p nettet, selv om publikasjoner ikke produserer nok av det, iflge Hudacks standarder. Og hvis Canada Goose utsalgsstedet er ikke, er det fordi nyhetspublikasjoner, som er hardt rammet av tapet av annonseinntekter fra tradisjonell utskrift, trenger nok penger til opprettholde sin virksomhet og betale ansatte.

canada goose billig Skriv inn Facebook, som de siste to rene har gjort, forsett forske bli den strste trafikk getteren for nyhetsnettsteder. Facebooks Canada Goose Outlet Black Friday Salgsalgoritme velsigner visse typer artikler, med en cascading effekt: Hvis det blir ‘Liker’ og ‘Aksjer’, blir det vist til flere og flere, blir igjen mer og mer ‘Liker’ og ‘Aksjer’. canada goose billig

Det skjer bare slik at ’21 bilder som vil gjenopprette din tro i menneskeheten’, og det fr det mest ‘Likes’ og ‘Shares’.

canada goose norge Facebook har sagt at det er prve Toronto ke sin algoritme for favorisere hy kvalitet innhold, iflge en av Hudacks kollega, Lars Backstrom. Hvorvidt det er arbeidet er for debatt. Men hvis Facebook nsker ‘god’ journalistikk, kan den oppmuntre det ved bygge et dataprogram som avhenger mindre om hvorvidt noen f mennesker var i humr for klikke p en tommel opp-knapp. canada goose norge

canada goose norge nettbutikk Det er definitivt en mte ikke oppmuntre til bedre journalistikk: Ranting online om et problem et selskap du jobber for bidro til forrsake rsak. canada goose norge nettbutikk

canada goose outlet norge Alexis Madrigal, en annen journalist p Atlanterhavet, satte hele kontrabargruppen enda bedre i to kommentarer under Hudacks originale Facebook-post. canada goose outlet norge

canada goose jakke Hei, Mike, jeg har nettopp sendt deg en tweetstorm, men la meg gjenskape det her: Min mening er at Facebook er den viktigste faktoren i nesten hver trend du identifiserte. Jeg sier ikke dette som en hater, men hvis du spurte folk flest i media hvorfor vi gjr disse historiene, sier de ‘De jobber p Facebook.’ Og din egen administrerende direktr har selv gitt en forklaring til fenomenet med sitt bermte sitat, ‘En ekorn som dr foran huset ditt, kan vre mer relevant for dine interesser akkurat n enn folk som dr i Afrika.’ Dette betyr ikke at vi (de digitale) medier har egne patologier, men Google og Facebook s sosiale og algoritmiske innflytelse dominerer verdenskonomien vr. canada goose jakke

canada goose salg Og vi snakker med Facebook om hvordan vi kan gjre mer materielle ting og bli belnnet. Vi ville virkelig. Det er alt vi snakker om nr vi kommer sammen for l og klage p vr bransje og karriere https://www.canada-goose-jakker.com canada goose salg.