iPhone 5S fr en raskere CPU

canada goose norge , Fingeravtrykkskanner Abonner p canada goose jacket uk oppdateringer Frameld deg oppdateringer canada goose norge

canada goose i norge Etter et r med lekkasjer og rykter, er iPhone 5S endelig canada-goose-jakker her. Er det alt vi ventet, eller klarte Apple overraske oss? canada goose i norge

P dagens Apple-arrangement, kunngjorde Phil Schiller iPhone 5S etter ha slukket den billigere iPhone 5C. Schiller sier at iPhone 5S representerer ‘den mest fremtidsrettede telefonen noen noensinne har gjort.’

Schiller begynte med vise legit av de tre nye farger for iPhone 5S Gold, Silver og ‘space gray.’ Som forventet er saken laget av aluminium.

canada goose norge nettbutikk Deretter kunngjorde Schiller at butikken i iPhone 5S A7. Han avslrte at A7 er verdens frste 64-kanals goose-utgang i chicago-chip for en smarttelefon. Dette vil fre til forbedret ytelse i applikasjoner og spill. Faktisk sier han at CPUen er 40 ganger raskere og GPU er 56 ganger raskere. canada goose norge nettbutikk

canada goose importr norge Han sier at ekte canada goose outlet outlet montreal 7 har blitt fullstendig reengineered for sttte 64 bit apps. Utviklere vil enkelt kunne oppgradere sine programmer til den nye 64-bits arkitekturen. Den sttter ogs OpenGLES versjon 3.0 som vil tillate strre grafisk blomstrer i spill. For vise at de tok med Epic Games for snakke om Infinity Blade III. Det vil lansere sammen med iPhone 5S. canada goose importr norge

canada goose jakke IPhone 5S fr en annen mindre prosessor kalt M7 som vil hjelpe til med behandle bevegelsesdata. Kort sagt, det vil holde styr p akselerometeret, og den strste A7-prosessoren kan fokusere p kjerneprosesseringsoppgaver. M7-prosessoren bruker den nye canadian gooseutlpet Woodbury CoreMotion API for oppdage om brukeren sitter, gr, kjrer, etc. canada goose jakke

canada goose norge nettbutikk ekte Nr det gjelder batterilevetiden, sier Schiller at den kan gi 10 timers 3G-taletid, LTE-surfing, Wi-Fi-surfing og video. For 3G-surfing ser du om 8 timer med livet. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose outlet norge Kameraet har mottatt en oppgradering med et ‘femelement Apple designet objektiv’ som kan fange et 15 prosent strre aktivt omrde. I stedet for g for flere piksler, vil Apple imidlertid i stedet for g for canada goose shop uk strre piksler. Til det forml, fanger du iPhone 5S bilder i 1,5 piksler. For panoramabilder, kan det fange bilder p 28 MP. canada goose outlet norge

canada goose billig Kameraprogramvaren har ogs blitt oppdatert for automatisk bruke alle innstillingene som trengs for det beste bildet. Som Canada Goose, er det to hvite og gule blits for gi den beste belysningen. En ny burstmodus har ogs blitt lagt til for canada goose outlet ta bilder med 10 bilder per sekund. canada goose billig

canada goose norge forhandler For de som liker ta opp video, implementerer Apple slow motion-programvare som kan fange 720p video p 120FPS. N trenger du ikke lenger kjpe et dyrt kamera for ta opp trillium parka svart video av vennene dine som smasher vannmeloner i slowmotion. canada goose norge forhandler

Deretter flyttet Schiller p sikkerhet. Han sier at de fleste iPhone-brukere ikke bryr seg om sette opp et passord for sikkerhet, slik at de implementerer den ofte ryktede fingeravtrykkskanneren. Den kalles Touch ID, og ??den skanner under epidermal hudlag for sikre at du er deg. Det kan brukes til bde logge inn p telefonen, samt lage butikk kjp p iTunes.

canada goose jakke oslo For de som er bekymret for personvernimplikasjonene ved overlevere fingeravtrykk, sier Apple at alle skannene er kryptert og plassert i en sikker enklave. Det betyr at fingeravtrykk aldri blir lagret p Apples servere. canada goose jakke oslo

canada goose dunjakke IPhone 5S starter p $ 199 for 16GB-varianten, $ 299 for 32GB og $ 399 for 64GB p en to rs kontrakt. Sakerne vil vre $ 39 hver og vil vre tilgjengelig i flere farger. canada goose dunjakke

Du kan begynne bestille fr du bestiller iPhone 5S 13. september. Den vil bli tilgjengelig for kjp den 20. september. P slutten av ret vil den bli tilgjengelig i 100 land p over 270 transportrer.