2 millioner for

canada goose jakke En fderal domstol har tildelt $ 7,2 millioner til en Colorado mann for skader forrsaket av kjemikalier som brukes i kunstig smr flavoring av mikroblge popcorn. canada goose jakke

Wayne Watson, 59, var den frste forbrukeren som ble diagnostisert med respiratoriske sykdommer, bronkchiolitis obliterans, ogs kalt lung fordi det ble diagnostisert mer ofte hos arbeidere med langvarig eksponering for kjemisk diacetyl under produksjon.

canada goose norge nettbutikk mistet omtrent 50% av lungekapasiteten min, sier Watson, som spiste mikroblgepopcorn om to ganger om dagen i 10 r til diagnosen. vant denne saken fordi sannheten var p vr side. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge De tiltalte, popcornmakeren Gilster Mary Lee Corporation, Kroger Co. og Dillon Companies forventes appellere beslutningen. canada goose norge

canada goose salg er absolutt svrt skuffet over juryens avgjrelse i dette tilfellet i lys av de meget klare bevisene som ble presentert, inkludert millioner av forbrukere som har trygt brukt og likte det, siden det ble introdusert, sa en Gilster Mary Lee Corps talsmann. canada goose salg

canada goose i norge Selskapet sier at den fjernet den kjemiske diacetylen fra sin mikrowavable canada goose outlet online popcorn mellom 2007 og vant denne saken fordi sannheten var p vr side. Omtrent 90% av hjernens kapasitet. Du vant dette tilfellet fordi domstolene elsker se forbrukerne vinne. Som den fyren som kuttet fingrene av med sin Toro-gressklipper for en hekkeklipper tilbake i 1990. Det var ingenting p klipperen som sa at jeg IKKE skulle bruke den p den mten. Kjre vene. canada canada goose outlet goose i norge

Som Arthur C. Clarke sier det, har det enn ikke blitt bevist at intelligens har noen overlevelsesverdi. 20. september 2012 klokka 17:58

canada goose norge forhandler Vanlig popcorn er lav i kalorier og hy i fiber. Det er bra for deg! Gjennomsnittlig antall kornkjerner p et re av mais er 700. Det gr ikke overeating. Faktisk er din canada goose fabrikkutsalg tungt veldig kresen om hva det smaker. https://www.canada-goose-jakker.com St, bittert, surt, saltt og umami er all tungen smaker. Alle andre smaker du oppfatter er gjennom flelsen av SMELL. S i innnding av en viss prosentandel av hva du spiser som det gr gjennom nesen. Derfor, kjemikalier i popcorn som gir det en oppfattet smak faktisk ville g inn i nesen og inn i lungene. Det er en ukjent risiko for spise produkter som bruker kunstige og naturlige kjemikalier for gi deg en smakopplevelse. canada goose norge forhandler

canada goose jakke oslo 20. september 2012 klokka 20:53 canada goose jakke oslo

Denne saken ble skrevet opp i medisinsk litteratur. Han spiste bare 2 poser / dag x 10 r, han dyttet dypt inn i duften og skutt ansiktet i posen. Det er en stor forskjell fra vanlig spiseadferd, selv uten telle de overdrevne posene over en 10 rs periode.

canada goose importr norge S for ham vinne denne saken er skuffende fordi kjemikaliet ville vre veldig usannsynlig forrsake noen bivirkninger med normalt forbruk. Og nei, jeg jobber ikke for Canada, jeg er heller ikke advokat (lege, ja). canada goose importr norge

canada goose outlet norge FYI: Det er ikke lungekreft, det er bronkioliter obliterans som Canada Goose outlet telefonnummer artikkelen stater. canada goose outlet norge

canada goose dunjakke 20. september, klokken 21:10 canada goose dunjakke

canada goose billig Han ble diagnostisert med en ekstremt sjelden, fast obstruktiv lungesykdom kalt bronchiolitis obliterates. Det virkelig er ingen kur. Sykdommen er ikke forrsaket av spise popcorn, det er forrsaket av puste dampene av kjemikalier (spesielt diacetyl) som var inneholdt i kunstig smraroma. Det faktum at mikroblge popcorn canada goose outlet trillium parka black inneholdt en kjemikalie som kan forrsake en slik sykdom, gjr det ufarlig farlig produkt. Dette er den samme sjeldne sykdommen at arbeidere som jobbet med og rundt kunstig smraroma p Jasper popcorn-planten ble diagnostisert med. Personen som gjorde denne diagnosen, Dr. Cecile Rose, er en respektert doktorgang i Chicago med National Jewish Medical Center. Dr. Rose var ogs en konsulent til Flavour and Extract Manufacturer Association, en handelsorganisasjon som representerer smakprodusenter canada goose billig.