risiko hiv-grupper truer aids fremgang

canada goose norge GENEVA / LONDON Fem nkkelgrupper, inkludert homofile menn, prostituerte og fanger, har stavende hye hiv-hiv som truer utviklingen i den globale AIDS-kampen, sa Verdens helseorganisasjon (WHO) fredag. canada goose norge

Disse menneskene er mest utsatt for bli smittet med det humane immunsviktvirus som forrsaker aids, men det er minst sannsynlig at de fr HIV-forebygging, testing og behandlingstjenester, sa Genve-baserte FNs helsebyr.

canada goose norge forhandler vi er sviktende befolkninger som har strst risiko, men vi vet at vi har universell fattigere tilgang til helsetjenester. Dette er menn som har sex med menn, sexarbeidere, transpersoner, spesielt transgene kvinner, personer som injiserer narkotika og personer som er i fengsler eller andre steder, forteller Gottfried Hirnschall, direktr for WHO-avdelingen, for journalister p canada goose outlet salg en briefing. canada goose norge forhandler

canada goose jakke ser eksploderende epidemier i noen av disse nkkelpopulasjonene, sa han og la til at disse gruppene str for opptil 50 prosent av nye tilfeller av HIV-infeksjon. canada goose jakke

canada goose jakke oslo WHO sa studier anslr at kvinnelige sexarbeidere er 14 ganger mer sannsynlig ha hiv enn andre kvinner, homofile menn er 19 ganger mer sannsynlig ha hiv enn den generelle befolkningen, og canada goose outlet transgender kvinner er nesten 50 ganger mer sannsynlig enn andre voksne har HIV. For injeksjon av narkotikabrukere kan risikoen for HIV-infeksjon vre 50 ganger hyere enn den generelle befolkningen. https://www.canada-goose-jakker.com canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk ekte For frste gang sa WHO at det anbefales at menn som har sex med menn, br vurdere ta Canada Antigetroviral AIDS-medisiner som en ekstra mte beskytte mot HIV-infeksjon, ved siden av bruke kondomer. canada goose norge nettbutikk ekte

En slik tilnrming, kjent som preexponeringsprofylakse eller PrEP, er en mte for mennesker som ikke har HIV, men som er i fare for f det til beskytte seg selv ved ta en enkelt pille, vanligvis en kombinasjon av to antiretrovirale midler, hver dag.

PrEP, nr det er tatt konsekvent, har vist seg kutte risikoen for HIV-infeksjon i nrheten av meg folk med opptil 92 prosent.

canada goose billig Grunnen til at vi legger til dette for forebygge valg for menn som har sex med menn, er at vi har disse svrt bekymrende kningene i hiv-forekomsten, sier Rachel Baggaley, koordinator for WHO-avdelingen for hiv / aids. canada goose billig

AIDS-eksperter anslr at global hiv-forekomst blant homofile menn kunne kutte med 20-25 prosent gjennom PrEP, og avverge opptil 1 million nye infeksjoner i denne gruppen over 10 r.

Fremgang Noen 35,3 millioner mennesker over hele verden er smittet med hiv, men det stigende antallet pasienter gjenspeiler store fremskritt de siste rene med utvikle sofistikerte hiv-tester og kombinasjon av AIDS-stoffer og f dem til mange av dem som trenger dem holde seg i live.

canada goose norge nettbutikk Som flge av dette faller den rlige AIDS-ddsfallet og faller til 1,6 millioner mennesker fra en topp p 2,3 millioner i 2005. Nye HIV-infeksjoner faller ogs jevnt, med en tredjedel i 2013 fra 2011. canada goose norge nettbutikk

canada goose outlet norge Denne fremgangen har kt hpet om en verden fri for aids eller hiv i vr levetid. canada goose outlet norge

canada goose dunjakke Likevel viser tallene at de viktigste hyrisikopopulasjonene fortsatt har hye smittefrekvenser, og synes vre vanskelig n nr det gjelder f riktig forebyggelsesmeldinger, eller f dem til test- og behandlingshelsetjenesten de trenger. canada goose dunjakke

canada goose i norge Hirnschall sa at i mange land blir homofile menn, sexarbeidere og andre marginaliserte grupper utelatt av nasjonale HIV-planer og utelukket av diskriminerende lover og politikk. canada goose i norge

av disse menneskene lever i isolasjon, advarer han. arbeidere og canada goose outlet deres klienter har ektemenn, koner og samarbeidspartnere. Noen injiserer rusmidler. Mange har barn. Unnlatelse av yte tjenester til de som har strst risiko for HIV, bringer ytterligere fremskritt mot den globale epidemien.

canada goose importr norge WHO-rapporten, som ble utgitt fr den internasjonale AIDS-konferansen i Melbourne, Australia, som begynner 20. juli, sa at ved utgangen av 2013 var rundt 13 millioner mennesker behandlet med AIDS-behandling. Dette har frt til en 20 prosent fall i hiv-relaterte ddsfall mellom 2009 og 2012, sa det canada goose importr norge.